Tothom hi és benvingut, si voleu deixar-nos les vostres reflexions envieu-les a: butisam@gmail.com

Stig Larsson - Eva Gabrielsson

Eva Gabrielsson, la parella de Stieg Larsson durant onze anys, fins a la seva mort d’infart, ha estat a Madrid per a recollir, en nom d’ell, el V Premi de l’Observatori de la violència de gènere per la seva labor per eradicar del problema.
L’Eva es queixa que, el fet de no haver estat casada amb Stieg, ha fet que perdés tots els drets. El pare d’Stieg, amb el que gairebé no tenia relació, és el que ha fet i desfet amb el seu llegat, fins i tot es va vendre els drets cinematogràfics de Millennium, el súmmum va ser quan li van proposar un intercanvi de la meitat del pis que tenia a mitges la parella, per l’ordinador personal, que era propietat d’ambdós, la meitat del pis de 56m2, va passar en herència al pare i germà d’Stieg.
Quina incongruència, no ja per l’herència econòmica, sinó per la manca de tacte envers la parella del teu fill/germà, que trist que l’ambició pel diner, faci que no es tinguin en compte els mínims valors d’integritat i respecte per la realitat del present i del passat, la realitat d’una parella que sobrevivia en el present i el record d’un passat on la supervivent de la parella ha de lluitar per una posició de respecte dins del nucli familiar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada